Disseny i Imatge

Podem ajudar-te a definir la identitat visual del teu negoci. La imatge de la teva empresa amb dissenys frescos i actuals per presentar els teus productes o serveis a la resta del món.

Tecnologia avançada

Emprem la tecnologia més avançada per desenvolupar les teves eines digitals. Ara pots tenir respostes efectives a totes les teves necessitats online. No et quedis enrere.

Experiència

Som un equip multidisciplinari amb una llarga trajectòria en el món digital. Especialistes en desenvolupament web corporatiu i posicionament en els cercadors.

Els Nostres Serveis


Desenvolupament web
El nostre propòsit és dissenyar I desenvolupar websites amigables i creatives. Els nostres dissenys compleixen amb els estandars W3C i són compatibles amb tots els navegadors moderns com Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera i Chrome.

Utilizem CSS i HTML5 vàlids per assegurar un lloc optimizat per als cercadors com Google, Bing o Yahoo.

Fem servir les darreres technologies per tal de dotar al projecte d’animacions, tabs, slideshow, formularis, calendaris,etc.
E-commerce
Si vols mostrar i comercialitzar els teus productes i serveis arreu del món, implementem la teva botiga on-line. Ho fem de forma segura i amb un ampli ventall de funcionalitats, com són control del catàleg, control de les vendes i els clients, formes de pagament, etc.
Actualització i manteniment web
Podem oferir solucions globals de comunicació i productivitat digital que estem convençuts que potenciaran molt el rendiment del teu negoci. · Descobreix-les i gaudeix de totes les possibilitats que tens al teu servei; nosaltres et farem costat amb els nostres serveis de manteniment mensual.
Publicacions digitals
Ara tens la possibilitat de crear magnífics catàlegs, butlletins o presentacions dels teus productes així com publicacions digitals on hi tenen cabuda les imatges, els vídeos, els sons i un llarg etc de funcionalitats que faran del teu catàleg o publicació un element indispensable per els teus venedors o representants.
Posicionament SEO-SEM
Avui en dia el fet d’apareixer en les primeres posicions dels diferents cercadors ha passat a ser una necessitat imprescindible per tota empresa o producte. El posicionament es basa en millorar el valor informatiu i la visibilitat del lloc web mitjançant tècniques com l'optimització de les paraules claus, léstudi de la competencia, la generació d’un codi HTML certificat per la W3C i optimitzat, així també, com aconseguir enllaços de qualitat de webs temàticament relacionades.
Màrqueting electrònic
El màrqueting electrònic és la utilització d'Internet per al màrqueting directe amb la finalitat d'entrar en contacte amb els potencials clients, convertir-los en clients i fidelitzar-los.

L'e-Màrqueting és una opció molt utilitzada per les empreses per promocionar i difondre els seus productes i serveis. El motiu és el baix cost i l'obtenció de les preferències dels seus clients, així com un seguit molt nombrós de items 100% mesurables que sens dubte donen respostes a possibles futures accions a emprendre.